Ευκαιρία να γνωριστούμε…

Είμαι Ψυχολόγος, απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετά την ολοκλήρωση των βασικών μου σπουδών, περιπλανήθηκα για λίγα χρόνια στο χώρο διαφόρων ψυχοθεραπευτικών προσεγγίσεων, παρακολουθώντας βιωματικά σεμινάρια και ομάδες, ταυτόχρονα με τη δουλειά μου σε χώρους ψυχικής υγείας και εκπαιδευτικούς οργανισμούς (κέντρα και σχολεία ειδικής αγωγής, δημοτικά σχολεία, συμβουλευτικά κέντρα και ευρωπαϊκά προγράμματα για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης).

Ο «έρωτας» ήρθε μόλις γνώρισα την Ψυχοθεραπεία Gestalt. Ολοκλήρωσα το 4ετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα και στη συνέχεια, παρακολουθώντας κύκλους μετεκπαιδεύσεων, εξειδικευμένα σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό απέκτησα επιπλέον εξειδίκευση στις παρεμβάσεις σε παιδιά, εφήβους και οικογένειες.

Τα τελευταία χρόνια πέρα από την άσκηση του επαγγέλματος της Ψυχοθεραπεύτριας (ιδιωτικό γραφείο) δουλεύοντας κυρίως με παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους, συμμετέχω στη διεύθυνση του Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου με την επωνυμία G.I.F.T. (Gestalt Institute For Therapy) διοργανώνοντας βιωματικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια σχετικά με την Ψυχοθεραπεία Gestalt και τις εφαρμογές της. Επιπλεόν, διατηρώ συνεργασίες με φορείς όπως η Χ.Ε.Ν. Πανοράματος και το Κέντρο Στήριξης Γυναικείας Απασχόλησης ΕΡΓΑΝΗ, καθώς και με Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και εκπαίδευσης σε γυναίκες, ανέργους και άτομα ειδικών κοινωνικών ομάδων. Ταυτόχρονα συμμετέχω σε όργανα – επιτροπές της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt και είμαι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.

 

Συγγραφικό έργο

Το βιβλίο αυτό ως έμπνευση και πραγματοποίηση είναι ένα πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο πόνημα, καθώς περιλαμβάνει συμπυκνωμένες γνώσεις που χρειάζεται να έχει ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων που ασχολείται με το ποδόσφαιρο με κύριο αποδέκτη τον νεαρό αθλητή.

Λεπτομέρειες..

Related posts

Leave a Reply